Sku’ man aller hyre en anlægsgartner?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hyre en anlægsgartner omkring Vejle eller Kolding, for det er sådan, at jeg har et rigtig stort areal, som jeg ikke selv ved, hvad jeg skal gøre ved, så derfor vil det jo være en rigtig god idé, hvis jeg på en eller anden måde gør noget ved det, for jeg kan som sagt ikke selv finde ud af det.

Men klokken er ved at være så mange, at jeg bliver nødt til at gå mig en tur, for jeg har en masse traditioner, som jeg bare skal holde, og det er fordi, at jeg ikke så godt kan lide at sidde stille, da jeg ‘lider’ af ADHD, og derfor bliver jeg nødt til at løbe mig en masse ture, og det er noget, som jeg godt kan lide. Jeg elsker faktisk at løbe og gå. Vi ses nok snart herinde igen, for det kunne jeg godt tænke mig – og hej med jer!