Min mamma och hennes horoskop

För några år sedan min mor hade beställt en tid av en astrolog i Stockholm. Hon kom hem efter att ha varit där i 2 timmar – och hon verkade glad och nöjd. Det tog lite tid, och sedan hon var tvungen att gå igen och ha samtal med astrologen. Varken jag eller någon i min familj visste vad hon hade börjat – men vi kunde titta på henne fick hon bättre. Plötsligt en dag min mor kom hem efter jobbet och var mycket nöjd. Hon hade vunnit en hel del pengar i ett lotteri. Jag frågade henne hur mycket pengar hon hade vunnit och hon sa, 10 miljoner svenska kronor. Hur det hade hänt, jag visste att jag fortfarande inte – men senare samma dag talade hon med min far, som hade precis kommit tillbaka från gruvan i Norge. Hon hade tydligen känt nummer i förväg. Hur kunde hon kände dem? Ja, vi frågade henne om. Och hon svarade att hon hade uppenbara att svara i hennes horoskop dagen innan. Min far kunde inte förstå vad hon sade – så han var tvungen att be henne en gång, som hon svarade omedelbart. Hon hade hittat siffrorna i hennes diagram som hade föreslagits av hennes astrolog i Stockholm. Det är inte att förstå att ett horoskop kan berätta om de vinnande numren i ett lotteri. Efter denna episod, började jag även läsa min horoskop dagligen. Men det är inte något som är meningsfullt för mig. Merparten av tiden den passar inte alls – och jag tror nästan att hoppa, slarva när de skriver. Det finns aldrig något som är 100 procent säker. Min mamma förklarade att jag måste ha gjort ett personligt horoskop isteddet för vanligt i tidningar och tv – men jag har inte ens råd just nu. Om en månad eller två, kan jag spara pengar och då skulle jag hellre utmana det. Det kan vara så att det finns en miljon eller mer, väntar på mig. Jag hoppas att det gör det. Min pappa säger att jag inte behöver spendera tid eller pengar på det. Han tror att mamman har rånat en bank för pengarna. Det skulle dock inte ut som min mamma att göra ett bankrån, men han säger att människor som befinner sig närmast till en, kan ibland överraska en. Om du läser detta brev, tala om för mig om det är sant – att man rånade en bank. Jag är inte säker – men jag tror bara att far skojar med mig.