Står du og mangler en ny billig, men stadig dygtig tømrer, så kontakt den nye tømrer i Lem. Mange har naturligvis sine tvivl ved, at få en nyuddannet tømrer til at udføre arbejde. Men én ting er dygtig håndværk og noget andet er rådgivningen og tilliden til håndværkeren. Og sidstnævnte er helt i top hos den nystartede. Jeg fik rådgivning hele vejen igennem da jeg skulle have bygget nyt terrasse. Jeg var med indover alle større beslutninger og selvom han har langt større viden omkring det, så følte jeg alligevel, at jeg fik lov at medbestemme. Jeg kunne på intet tidspunkt i processen mærke, at han har mindre erfaring end mange andre og han var faktisk også overraskende hurtigt færdig. Resultatet er dog også helt fantastisk og både grill, havestole og parasol står allerede solidt placeret på min nye terrasse.