Beskyt din telefon med iPhone 6 panserglas

Mobiltelefonens udvikling har betydet, at telefoner i dag kun består af en skærm på forsiden. Denne skærm er af glas, og er derfor særligt sårbar. Glasset på skærmen er dog i dag bygget på sådan en måde, at det ikke bliver ridset. Der er dog stadigvæk mulighed for, at skærmen går i stykker, hvis den får hårde slag eller bliver tabt. De fleste af os bruger vores mobiltelefon i døgndrift. Det betyder også, at den er særligt udsat. De fleste af os har prøvet følelsen af, at tabe vores mobiltelefon, og se et flækket glas. Dette er en forfærdelig følelse. For det første fordi den bliver svære at bruge, men også fordi den som oftest har været forholdsvis dyr. Der findes dog måder, hvorpå man kan undgå dette problem.

Man kan for det første lade sin telefon ligge derhjemme, når man er ude, så den er mindre udsat. Det er dog ikke derfor man har købt telefonen. Man har købt telefonen for at kunne bruge den, og kontakte folk også selvom man er ude. En anden måde, hvorpå man kan beskytte sin telefon er ved at købe panserglas. Panserglas er en speciel slags glas, der holder ekstra godt ved eksempelvis slag. Glasset skal bruges til at beskytte telefonens originale skærm. Nu tænker man måske, at man ikke vil ødelægge telefonens flotte design med denne beskyttelse. Det gør man dog heller ikke. Glasset er lavet således, at det kan puttes direkte på telefonen, så det passer perfekt over den normale skærm, så man i virkeligheden ikke vil kunne se, at der er panserglas på.

panserglas

Grunden til, at flere og flere vælger denne løsning med panserglas er, at det er en god investering. Det koster som regel ikke mere end omkring 100 kroner. Hvis man sammenligner med prisen på en ny telefon, eller bare en reparation af en skærm, vil man altså kunne se, at der er en kæmpe besparelse. Der findes mange forskellige hjemmesider på internettet, hvor man kan købe panserglas. De fleste hjemmesider tilbyder panserglas til alle typer telefoner. Ved at klikke her, kan man blive stillet direkte videre til en af disse hjemmesider. Her vil man kunne se, at det generelle prisleje for et panserglas ligger på omkring 100 kroner. Det er vittigt, at man ikke køber det for billigt, da man her vil opleve, at kvaliteten ikke er god nok, og det ikke beskytter telefonen ordenligt.