Yoga er godt for krop og sjæl

Er du en af dem, der holder meget af yoga? Yoga er en fantastisk hobby, som bringer masser af afslapning, god energi og overskud ind i hverdagen. Yoga er godt for både krop og sind. Det er i særdeleshed gavnligt for dig, der har en tendens til stress. Yoga bringer nemlig ro over din krop og dit sind og giver dig et pusterum fra en hverdag med fuld fart over feltet.

 Så meget kan yoga gøre for din krop og din psyke

Der er mange fordele ved at dyrke yoga – både fysisk og psykisk. Yoga-øvelserne gør dig mere smidig og stærk. Ved mange af øvelserne handler det om at bære sin egen kropsvægt (eller i hvert fald en del af den) og stimulere musklerne. Derudover giver yoga dig mere balance i krop og i sind. Yoga er langt fra kun fysik: Det handler i høj grad også om psyken. Det handler om at slappe af, give sindet ro, åbne op og mærke sig selv og sin krop. Yoga kan også lære dig at blive bedre til at være i nuet og give slip på bekymringer og forstyrrende tanker, der hurtigt kan komme til at fylde alt for meget i hverdagen. Yoga kan både hjælpe dig, der døjer med fysiske såvel som psykiske smerter. Det er bare om at komme i gang, springe ud i det og mærke, hvor helende det virker.

 3

Oplev yoga-magien i det smukke Thailand

Er du glad for yoga, og er du rejselysten? Så har du mulighed for at kombinere de to interesser og tage til Chiang Mai i Thailand og udøve yoga. Du kan møde andre med samme passion, og du kan udvikle dine yoga-evner og få nye, spændende øvelser. Yogatimer i Chiang Mai, Thailand, er for alle. Uanset om du er nybegynder i yogaens verden eller en erfaren yogaudøver, kan du melde dig til og dyrke yoga i de smukkeste omgivelser. Kunne det være noget for dig? Så læs mere her

Yoga kan gøre så meget godt for dig Du bliver stærkere både fysisk og psykisk og bedre til at håndtere livets udfordringer. Det giver dig mere energi, overskud og velvære. Du bliver bedre til at give slip på dårlige tanker og dårlige energi og lukke roen og lyset ind. Yoga er en af de sundeste hobbies, man kan give sig i kast med, og det kræver ikke andet end angement.