Unikke pynte krukker med særpræget designs

En rigtig haveelsker værner om sine planter og sørger for at de har godt. I alle årets fire sæsoner kræver det sit at passe og pleje sin have. Det bedste man kan gøre for sine blomster og for visse planter er at lade dem gro i krukker, så de kan vokse i ro og mag. En smuk have er en sand fryd for øjnene, og særligt når den prydes med smukke pyntegenstande til planterne og blomsterne. De bedste havekrukker er dem som står ud, og de rigtige pynte krukker kan gøre arbejdet og samtidig give haven et unikt særpræg.

Krukker med personlighed

Disse havekrukker med dyr og søde mennesker vil lige netop fuldende haven. De er uimodståeligt søde og tiltænkt personen der går op i detaljer. De kommer i forskellige designs, og vil få din have til at ligne noget fra et eventyr. Få en blomsterkrukke med en hare 34 x 40 cm, eller en dreng og pige der kører rundt på scooter 40 x 38 cm. De er små og håndterlige, og derfor nemme at flytte rundt på. Alle krukkerne kan købes til 278 kr. Ikke alene bringer de liv til haven, men de bringer varme og personlighed, på deres helt egen måde.

Blomsterkrukker altid relevante at have stående

Man kan gro hvilke som helst planter i disse krukker, da deres farver og designs passer til alle slags blomster og planter. Alle krukker er lavet af magnesia. Det er meget vigtigt at der bores et hul i bunden inden der bliver plantet i dem. Magnesium hjælper planterne med at optage sollyset og sørger for at planterne får en flot grøn farve. Det er heldigvis også nemt at gøde planterne i disse krukker, og sørge for at de får den næring de har brug for. De er flotte på asfalt, sten og græs og passer i alle hjørner og kroge af haven. Selvfølgelig passer de også til din altan eller tagterrasse og de står også mægtig flot på træ. Ligegyldig hvilken tid på året det er, kan man ikke gå galt med et godt havekrukke tilbud som du finder på linket disse er lavet af søde figurer. Man kan få dem til at se ud som de samler eller gror blomster om sommeren, eller kører rundt og samler efterårets falmede blade sammen.