Tror godt vi kunne bruge hjælp til noget VVS

Jeg tror godt, at vi kunne få brug for noget VVS heromkring, for jeg har virkelig ikke ret meget forstand på sådan noget. Det er i Hobro, vi har et hus, som der har brug for at få lavet lidt VVS. Det er sådan, at vi også har et hus i Viborg, men det er ved at blive solgt, så der ville det være dumt at betale for at få lavet noget, når nu det er i orden. Ellers har jeg virkelig lyst til et eller andet lækkert, som jeg kan spise. Det ville virkelig være godt, men jeg ved ikke helt, hvad det skulle være, for det er sidst på måneden, og jeg har ikke så mange penge tilbage på mit madbudget. Så vi finder på noget andet… Kunne være jeg bare skulle spise nogle popcorn, for det smager jo virkelig godt. Men tak fordi, at I læste med. Det er jeg glad for.