Tjek lige de her lån på minuttet

Velkommen folkens!

Så er det sateme da godt nok ved at være weekend igen. Det er da godt nok også for vildt så godt vejret lige pludselig blev. Jeg skal i hvert fald da lige i den grad ud og nyde vejret. Der er bare lige noget jeg skal først, og det er at finde ud af om jeg skal tage mig et lån på minuttet her. Jeg har aldrig været ret meget for at låne penge, men jeg bliver nok lige nødt til at se lidt bort fra det i dag.. Lad os nu lige se hvad det hele ender op med.

Nå, men for lige at skifte tilbage til sommeren og vejret, så er det altså bare for dejligt. Jeg har aftalt med nogle venner, at vi skal ud og dyppes i vandet. Det er nok stadig hunde koldt, men det er altså okay, for det er forfriskende, og jeg kunne godt bruge noget af en opfrisker lige nu, for jeg har stadig søvn siddende i øjnene.

Vi ses!