dentist-428649_960_720At miste én man holder af, er ligeså interessant som at miste en tand. Smerten oplever du i øjeblikket, men fraværet mærker du hele livet. Derfor er dine tænder vigtige og DU skal passe godt på dem. Når du vælger din tandpleje, så vær opmærksom på følgende:

 

  • Tillid skal være i højsædet, du skal blive mødt at professionelle der har opdateret viden om det nyeste i tand-området.
  • Du skal blive modtaget med et smil, et smil er ikke bare et smil – det viser, at du bliver respekteret og at det er dig og dine tænder, der er i centrum. Et smil varmer også bare helt inden i – også kan det smitte af på resten af din dag.
  • Professionelle og ambitiøse tandlæger og øvrig personale. Dette er nok det vigtigste. Tandlæger, tandplejere, klinikassistenter der betjener dig skal være professionelle og ambitiøse – det er dine tænder der handler om, der er ikke råd til sjusk. Personalet skal fra start vide, hvad de laver – også i akutte situationer. De skal kunne handle hurtigt og rigtigt.

 

Dine tænder har du brug for hele dit liv, pas godt på dem og overdrag dem aldrig til amatør! Du har brug for dit smil