Nok snart tid til et lille lån

Davs! 😉

Jeg render stadigvæk rundt og har ferie. Det har jeg indtil i næste måned engang, og det er jo bare rigtig lækkert. Det er ikke fordi jeg ikke glæder mig til at starte på studie igen, for det gør jeg, men det er jo altid rigtig lækkert at have ferie.

En ting som jeg rigtig godt kunne tænke mig er at komme ud og rejse lidt nu her, imens jeg har muligheden for det. Der er så bare lige et lille problem med penge, men der har jeg kigget på et sted, hvor jeg kan låne penger nå, så det er ikke så meget det jeg bekymrer mig om. Jeg har nemlig fundet nogle gode sider til det, se fx den jeg har linket til i forrige sætning.

Det skal ikke være nogen tur sådan rigtig langt væk, men måske bare til Norge eller sådan noget. Jeg kunne godt tænke mig at tage på en overlevelsestur, og så er det jo også minimalt ens udgifter. Det er mere til det rigtige udstyr, da jeg ikke skal betale for overnatninger på et hotel og sådan noget.

Vi ses her på bloggen igen inden så hamrende længe.

PS. Hvis der er nogen af jer derude som har et eller andet sjovt, som I kunne tænke jer at jeg skulle tage op her på bloggen, så smid mig da endelig lige en kommentar, så skal jeg se, hvad jeg kan gøre!