Det er muligt at få hjælp mod Angst Aabenraa

Angst er en form for tilstand. Det er en generel betegnelse, der dækker over flere forskellige typer af tilstande. Det er en relativt almindelig form for sindslidelse og det skønnes at op mod 25% af alle danskere på et tidspunkt vil opleve det i deres liv. De forskellige typer af angst kommer i lidt forskellige situationer, men fælles for dem er, at det kan være utrolig ubehageligt for den, der oplever det og mange af symptomerne er de samme. Heldigvis kan man få hjælp til Angst Aabenraa og rigtig mange kommer ud på den anden side som en stærkere person.

brain-1845940_960_720

En af de mest almindelige former for angst er enkeltfobi. Du kender måske ikke ordet i den forstand, men kender helt sikkert til folk, der er bange for edderkopper også kaldt for araknofobi. Det kan også være frygten for lukkede rum, som kaldes for klaustrofobi. Social angst er sammen med enkeltfobier den mest hyppige og er som navnet fortæller en form for frygt over at blive kritiseret eller “kigget dårligt på”, hvis man for eksempel spiser sammen med andre eller fører en samtale.

 

Psykoterapi tilbydes mod Angst Aabenraa

Heldigvis er det muligt at få hjælp mod angst og for dem, der søger hjælp, så kan de ofte helt helbredes uden nogle former for eftervirkninger. Psykoterapi har vist sig at være en særdeles effektiv tilgang til netop dette. Mange mennesker med angst begynder på et alkoholmisbrug og det anslås faktisk at op mod en femtedel af de personer, som bliver indlagt på grund af alkohol har drukket for at dæmpe angsten. Angst kan ikke dræbe, men det kan et alkoholmisbrug desværre og derfor er det vigtigt, at hvis du kender nogen, der har et alkoholproblem er opmærksom på dette og får dem til at søge hjælp.