Gå ikke glip af lækre kager i Odense

Kager findes i utallige smage, former og farver. Konditor bagere i Odense går meget op i, at lave så meget forskelligt, at det bliver en kageoplevelse i sig selv, at besøge deres butik. Mange års erfaring er med til, at kagernes dekorative pynt ser levende ud. Der er mange kager at smage i Odense, så det gælder om, at komme i gang med kageoplevelsen.

bakery-336094_960_720Odenses eventyrlige kager:

Konditorerne i Odense har tradition for, at sætte en ære i det gode håndværk. De benytter sig af velafprøvede metoder og teknikker og garanterer, at fremstille det bedste resultat. Igennem årene har konditorerne fået en bred viden om, hvordan det bedste håndværk skabes. Konditorerne bruger udelukkende de reneste råvarer, hvilket er med til at gøre, at deres bagværk er af den højeste kvalitet. Der bruges udvalgte ingredienser under bagningen, hvilket er med til, at give den gode smag, det sunde brød og lækre kager.

For konditorerne betyder det meget, at kunderne i første øjekast, bliver mætte med øjnene, når de ser på udvalget af kager. Det er vigtigt, at kagerne ser indbydende ud, så kunder bliver fristet til at købe dem. Kunden skal gerne få en eventyrlig smagsoplevelse ved den første bid af kagen. Det skal være en skiftende smagsoplevelse, så kunden får lyst til at købe et stykke mere. Der findes ikke en begivenhed, som konditorerne ikke kan levere en kage til. Konditorerne er vilde med, at sætte prikken over i`et og fremstille kager, som de kun kan være stolte af.

Vejen til lækre kager:

Der findes ingen opskrift på hvordan man fremstiller den lækreste kage. Det gælder om, at eksperimentere og prøve sig frem med de smage, som man godt kan lide. Når man generelt bager er det selvfølgelig vigtigt, at man får bagt en kage med glatte flader, så man sikrer et godt resultat, når kagen skal pyntes. Hvis der bages en kage der smuldrer eller har skæve kanter, så vil kagen også fremstå som skæv, når den pyntes. Det kan hermed også være svært at stable kagen i flere lag. Hvis man laver en kage som skal pyntes er det en god ide, at vælge en som er fast, så den ikke synker sammen under pyntningen.

Når bageformen skal vælges er det vigtigt, at den har lige og faste sider. Undlad helst at bruge silikone forme, da de ofte giver en skæv kant i siderne, når kagen hæver i ovnen. Smør endelig kagebundens form, så du er sikker på, at kagen kommer hel ud af formen.