Forkæl både dig selv og din baby under barsel

Barsel i Sønderborg er en oplevelse, der kan byde på rigtig mange gode ting. Hvad end man er mor eller far til en lille, ny baby, så bør man derfor udnytte den tid, som man har i den dejlige by. Barsel er nemlig en unik mulighed for at slappe af og forkæle både sig selv og sin baby.

Som forælder på barsel har mange nemlig en rigtig dårlig vane med at nedprioritere sig selv fuldstændig. Man bruger al sin tid på babyen, og glemmer sig selv. Og det er ærgerligt, for et barn har det bedst, når forældrene også er glade og i balance.

Find aktiviteter for forældre og børn

Når man skal finde ud af at udnytte Sønderborg by i forbindelse med sin barsel, så er der rigtig mange forskellige ting, som man kan vælge at gøre. En god idé er her at finde en aktivitet, som kan være hyggelig og givende for både barnet og en selv.

At sidde på café med veninderne eller vennerne er fedt, men det stimulerer på ingen måde ens barn. Omvendt er det skønt for barnet at være til babysvømning eller babysalmer, men det gør ikke specielt meget for hverken mor eller far.

Gå til voksen- og babymassage sammen

Massage er ikke normalt noget, som man ville tænke passede godt sammen med det at have en baby. Men det gør det i Sønderborg, for her er det faktisk muligt at få babymassage. Udover at det er rart for barnet, så kan denne form for behandling også afhjælpe problemer med ondt i maven, ørerne og mange andre smågener.

Det er selvfølgelig en dybt professionel og kompetent massør, som udfører behandlingen. Og typisk er det de samme dygtige fagfolk, som kan give mor eller far massage samtidig eller efter babyen.

Massage er sundt

Der er mange, som tror, at massage er en form for luksus eller selvforkælelse. Det er noget ekstra, man gør, fordi man kan. Men dette er langt fra den hele sandhed om massage, for som beskrevet ovenfor, kan massage have en rent medicinsk og fysisk effekt.

Det gælder for babyen, men det gælder bestemt også for forældrene. For som forælder bærer man, putter man, mister man søvn og ofrer man generelt tit sin komfort. Det slider på kroppen, og derfor falder massagen på et tørt sted. Læs mere om de lækre massagebehandlinger på http://massagebyfriis.dk/behandlinger.html.