Book selskabslokale til konfirmationen i god tid

Når foråret nærmer sig er der mange unge mennesker, som skal konfirmeres. Omkring storbededag er der især mange familier, som har arrangeret en stor fest for deres barn. Selskabslokaler skal typisk bookes i god tid, hvis man har ønsker om et bestemt festlokale. Hotel Rødekro nær Aabenraa er et af de steder, som skal bookes i god tid, hvis man vil holde festen der. Der er mange muligheder på hotellet, da man både kan få hjælp til borddækning, menuen samt serveringen. Personalet er super søde til at hjælpe med de helt små detaljer således, at familien ikke skal stresse alt for meget. Tjek mulighederne ud, inden lokalerne bliver booket.

Planlægning af konfirmationen:

Hvis du er så heldig at få booket lokaler på Hotel Røde Kro, så kan du selv bestemme hvor meget personalet skal være med til planlægningen. Man har mulighed for at kunne sammensætte forskellige menuer, få hjælp til borddækning, blomsterdekorationer samt hjælp til duge og servietter. Hvis konfirmanden har ønsker om en speciel ret, så kan kokkene sagtens overtales til at få ønsket til at få i opfyldende. Normalt får kunderne nogle forskellige forretter, hovedretter og desserter at vælge imellem, men kan godt overtales til at lave specielle retter til dagens anledning. På følgende hjemmeside roede-kro.dk kan du læse mere om mulighederne for at leje festlokaler på hotellet.

Derfor skal du vælge hotel Røde Kro:

Hvis dit barn skal konfirmeres i Rødekro, så er det oplagt at holde festen på hotel Røde Kro. Der er ikke langt fra kirken og hen til hotellet. Samtidig vil der heller ikke være langt hjem, når festen slutter. Man skal typisk booke et halvt år til et år i forvejen, hvis du vil være sikker på, at kunne få de gode festlokaler på hotellet. Der er mange konfirmander, som hvert år skal konfirmeres, og derfor er det en god ide, at være ude i god tid.