At søke om kredittkort?

Heysa!

Jeg er ved at gøre mig rigtig klar til at flytte til Norge i et års tid i forbindelse med noget arbejde. Jeg glæder mig helt utrolig meget, men der er mange ting, som jeg ikke lige er helt klar over endnu, og som jeg gerne lige vil have styr på inden jeg flytter afsted. Jeg har kigget lidt her omkring mulighederne for at søke om et kredittkort, og jeg kan ikke helt finde ud af om jeg opfylder alle kravene. Her senere i dag skal jeg lige mødes med en af min venner, som har pænt godt styr på sådan noget, og så må jeg lige høre ham ad, hehe.

Er virkelig spændt på at prøve noget nyt i noget tid, og jeg er slet ikke i tvivl om at det nok skal blive totalt fedt! Hvis der er nogen af jer, som kender Norge godt, så kunne det altså bare være fedt med et par gode råd eller tips omkring hvad man skal huske, prøve eller noget andet. Vi ses!